Foto omschrijvingen van laboratoriumapparatuur

UpSize UpSize - Een innovatieve formule voor grotere en mooiere borsten!

Ik bezoek mijn meisje vaak in de praktijk. Ze is werkzaam aan de faculteit scheikunde van de universiteit van Gdańsk, waar ze studeert, meer in het laboratorium werkt. Soms vertelt hij me over de apparatuur waarop hij werkt - hoewel ik niet in een vorm bestaat om alles te begrijpen, op het kleinste niveau denk ik niet dat ik zo'n cursus van mijn professionele functie heb gekozen.

Laboratoriumapparatuur heeft een zeer uitgebreid en goed probleem. Het schrijven van een paar woorden over de uitrusting van een modern chemisch laboratorium bestaat waarschijnlijk voor een volledig oninteressante chemietaak, maar ik zal het openen.Het chemielaboratorium van vandaag doet dat zeker niet wanneer ik in illustraties wordt getoond van boeken die ik me herinner uit de basiskwaliteiten van de lagere school. Laboratoriummicroscopen, die gewoonlijk worden verkocht aan de basisuitrusting van elk laboratorium, zijn bijvoorbeeld helemaal afwezig. Het meest voorkomende gerecht is - hoe anders zou het zijn - een computer. er zijn ook koelkasten, installaties voor het ventileren van kamers, gootstenen, verschillende containers en verschillende machines, die in één oogopslag niet-ziende niet-vlaks kunnen zien, wat ze bieden: samplers, vloeistof- en gasmassaspectrometers en verschillende compositieanalyse-apparaten geteste chemische stoffen waarvan de namen moeilijk te onthouden zijn.Natuurlijk zijn laboratoriummicroscopen nog steeds in gebruik op school, belangrijker voor hen en komen ze binnen aan de universiteit van de geneeskunde, of de afdeling biologie, die bovendien, wanneer mijn vriendin klaar is met zijn werk, we toevallig bezoeken. Onder andere om de laboratoriumapparatuur te bewonderen die door biologen wordt gebruikt. Ik moet toegeven dat het effectiever is dan chemisch - als ik een set zou maken voor een sciencefictionfilm, zou ik die afdeling waarschijnlijk vragen om wat apparatuur te huren. De afdeling biologie is ook goed voor exemplaren van exotische planten die daar worden gekweekt, een enorm aquarium en een formarium, hoe je urenlang het gedrag van mieren kunt observeren.