Je haar slingert zoals deze witte marlboro rook

Mijn nicht speelt dolenthousiast met haar, je kunt dagenlang strelen en plannen maken voor haar. Tegelijkertijd wordt het echt geabsorbeerd, dat als ik het hele ding nodig heb om er mooi uit te zien, ik een vlecht een dozijn keer kan plaatsen, telkens haaraccessoires erop kan zetten, of ze met clips kan bevestigen. De meeste lieve school speelt en kookt voor hen. Haar recente rol als prinses Joke was opgewekt en vereiste een perfecte kapsel en outfit. Eerst spuwde mama haar dozijn vlechten uit met bogen die eraan vasthielden. Later zei deze uitstekende elfjarige nee, nee, niet één keer. Ik zal mooier zijn in krullend haar ... en het begon. Een half uur overklokken en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als de enige koningin. Alleen dan, hoe veranderden de gasten met aristocraten snel van gedachten. Niet meegerekend met het heden, dat aan het begin van het leren tot productie al meer dan twee uur voorbij is. Onverwacht ... ze veranderde helemaal van gedachten, en in haar speech klonk het als "neeeeee, ik wil het niet echt, ik kan me niets herinneren als een prinses, ze is een slavin". Ze eiste een nieuw kapsel op, gestapeld haar in een losse coca-structuur. Natuurlijk, zoals ik hierboven al schreef, hebben we al ervaring met het vastzetten van haar haar, dus deze keer ging het vooral goed. Haar moeder, aan de ene kant, uit het nieuwe en gemaakt in een paar momenten.

Bekijk het aanbod van haarclips